14. Vaški večer – 5. izobraževanje: gost Vladislav Stres

Čim bolj je pojem pomemben tem bolj je zlorabljen, samo tako se lahko vlada z denarjem, napuhom, lažmi, če so obvladovani nevedni, nesamozavestni in energije usmerjajo v napačne cilje.
Tako tudi protestniki kar naprej usmerjajo pozornost na vladarje k tistim, ki jih manipulirajo. Masoni ipd z delnim znanjem, privilegiji, denarjem, potrditvami v lože povezane osebe imajo svojo govorico sporazumevanja.

Ta je zapečena v simbole, oglejmo si jih, razkrijmo tančico te govorice, da bomo vedeli s kom imamo sploh opravka.

Obenem pa bomo dobili abecedo lastnega razmisleka na področju simbolov. Ta govorica je v osnovi lahko izjemno žlahtna, poučna. Pri soočanju s simboli morate odmisliti predpostavke, biti morate čustveno nevtralni.

Hvala za pozornost in pišite mi kaj, pošljite sliko dobro ohranjene umetnine s simboli, povejte svoje, zastavljajte vprašanja. Skupaj bomo dognali kaj je RES, posameznik ne more vedeti vsega, zato se kar naprej učimo. FAŠIZEM, ki se vse bolj krade, kot črne sence, v naše dnevno življenje, z našim dozorevanjem, (katerega del je tudi sodelovanje), avtomatično izginja.  V tej dobi vstanemo ali (pro)pademo. Človek je več kot ve dandanašnji povprečni v množici izgubljen prebivalec Slovenije, pa tudi sveta.

Bodite lepo

avtor predavanja:
Vladislav Stres

 

PREDAVANJE O SIMBOLIH MASONOV 1. del